Wat vonden jullie van de JAD?

Wat vonden jullie van de JAD?

vrijdag 9 juli 2021

Wij hebben een geweldige dag gehad en vonden de JAD’21 te gek! Maar wat vonden jullie als deelnemers van deze bijzondere editie?

Velen van jullie hebben het evaluatieformulier ingevuld, wat wij na de JAD naar alle deelnemers hebben verstuurd. Wat zijn we blij om te lezen dat ook jullie tevreden zijn over deze editie! We gaan veel aandacht geven aan jullie antwoorden zodat de volgende editie alleen maar beter wordt. Hieronder in het kort een aantal veel voorkomende reacties:

·         Het lijkt erop dat velen van jullie gewend zijn aan het hybride / digitaal werken. Maar liefst 40,7% heeft de voorkeur voor een Hybride event volgend jaar. Een kleine 4,9% gaat voor een digitaal event. Toch wil een (kleine) meerderheid (54,5%) volgend jaar weer terug naar een fysiek event.

·         Dat blijkt ook uit de reacties op de vraag: “Wat heb je gemist tijdens de JAD’21?” Naast inhoudelijke feedback op de workshops blijkt dat jullie de spontaniteit en interactie het meest hebben gemist. Een gezellige borrel en de fysieke kennismaking met Maastricht werd het meest genoemd.

Jullie hebben ons ook concrete feedback over de workshops gegeven, waar we heel blij mee zijn. Dank hiervoor!