Veelgestelde vragen en antwoorden

Heb je een vraag? Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar: info@jad.nl.

Helaas, het programma is al rond. Wil je een workshop geven op de JAD’19? Mail dan alvast naar programma@jad.nl, dan neemt de organisatie van de JAD’19 contact met je op.

Klik hier voor het programma van de JAD.

Dat kan je doorgeven via info@jad.nl (graag z.s.m. na je inschrijving). Vermeld daarbij specifiek wat je niet mag eten, dan houden wij daar rekening mee.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, daarin vind je de workshops waarvoor je je hebt ingeschreven. Daarnaast komt er dit jaar een nieuwe, gebruiksvriendelijke, app voor op je mobiel. Houd de website in de gaten voor nieuws hierover! Als je je hebt ingeschreven ontvang je hierover ook een nieuwsbrief.

Geen paniek, stuur een mail naar info@jad.nl. Samen komen we er wel uit.

Je hebt na je inschrijving een bevestigingsmail ontvangen. Als je ingeschreven bent, ontvang je automatisch nieuwsbrieven van ons. Volg ons daarnaast via sociale media om helemaal niks te missen!

Ja, dat kan! Schrijf je in dat geval in voor de workshop (s) van je tweede keuze. Stuur vervolgens een mail naar info@jad.nl.  Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst en je hoort van ons als er een plekje is vrijgekomen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat een workshop is uitgevallen nadat je je hebt ingeschreven, je bent dan bij een andere workshop geplaatst.  Vind je die workshop suf? Stuur dan even een mailtje naar info@jad.nl.

Meld je in dat geval af via info@jad.nl zodat iemand anders naar de JAD toe kan.

Wat jammer! Dat kan, stuur dan een mail met jouw gegevens en de gegevens van degene die je kaartje overneemt naar info@jad.nl.

Uniek aan de JAD’18 is dat we twee masterclasses aanbieden, verzorgd door docenten van Nyenrode Business Universiteit. Met die masterclasses bieden we jullie een verdieping aan op een bepaald onderwerp. De masterclass ‘Vriendschap en Samenwerking’ bevat daarom een ochtend- en een middagdeel voor dezelfde groep. De masterclass van Bob de Wit, Het publieke domein na de Digitale Revolutie’ bestaat uit een lezing in de ochtend voor een grote groep en een verdieping voor een kleiner gezelschap.

Ja, dat kan zeker! Neem hiervoor contact op met de penningmeester via penningmeester@jad.nl.

Ja, dat kan! Als je meer dan 10 kaartjes tegelijkertijd koopt, kan je een verzamelfactuur aanvragen. Kies deze optie tijdens het bestellen van je kaartjes.

Klik hier voor ons factuur- en restitutiebeleid.

Bewegen is gezond! We willen wandelen en fietsen stimuleren, vandaar dat een toeslag voor de bus geldt.

Is het voor jou niet mogelijk om te fietsen of te wandelen? Dan krijg je de betaalde toeslag terug. Koop bij de inschrijving wel een buskaartje, mail daarna naar info@ jad.nl met het verzoek tot terugbetaling.

Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je op de JAD zelf van A naar B komt (en weer terug;)).

Yeah, daar zijn we blij mee! We zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Steek je graag je handen uit je mouwen en wil je meehelpen deze editie tot één groot succes te maken? Meld je in dat geval via logistiek@jad.nl.

Je kan je auto kwijt op één van de parkeerterreinen van Nyenrode Business Universiteit. Er is veel plek, maar let wel: vol = vol, dus kom op tijd.

Ons streven is om de JAD voor iedereen toegankelijk te maken. Hiervoor is het wel nodig dat je aan ons meld dat je in een rolstoel zit, stuur ons even een mailtje via logistiek@jad.nl.