Openstelling vacatures organisatie JAD’23

Zin om nieuwe mensen te leren kennen, bestuurservaring op te doen en tegelijkertijd jonge ambtenaren in het zonnetje te zetten!? Organiseer de Jonge Ambtenarendag 2023!

Na een jaartje te hebben overgeslagen gaat er in 2023 weer een JAD plaatsvinden en we zoeken toppers die dit mooie congres willen gaan organiseren. Het wordt een versie als nooit tevoren. Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van FUTUR slaan de JAD en FUTUR de handen ineen om gezamenlijk een feestelijk congres te organiseren voor en door jonge ambtenaren.

De JAD organisatie wordt gevormd door een groep jonge ambtenaren die elk jaar opnieuw de taak aangaan om een Jonge Ambtenarendag te organiseren. Voor elke editie worden nieuwe bestuurs- en commssieleden gezocht. We starten nu met het samenstellen van het bestuur. Als bestuurslid ga je vervolgens zelf je commissie opzetten. Uit eigen ervaring kunnen we met overtuiging zeggen dat een functie binnen de JAD een fantastische avontuur is waarin je veel leert en veel nieuwe mensen ontmoet. We zoeken bestuurs- en commissieleden, die beschikbaar zijn van 1 oktober 2022 tot 1 oktober 2023.

Een functie bij de JAD is vrijwillig. Onkosten zoals reiskosten worden uiteraard wel vergoed. De tijdsbesteding wisselt sterk per periode, maar houd rekening met gemiddeld circa 4 uur per week, waarbij het zwaartepunt van de hoeveelheid werkzaamheden verschilt per bestuurslid.

Enthousiast en solliciteren!?
Hieronder staan de functieomschrijvingen op een rijtje. Wil je meer kans maken op een plekje in het bestuur, schroom dan niet om op meerdere functies te reageren. Je motivatie voor één of meerdere functies mag je bundelen in een korte brief. Stuur voor 21 augustus je motivatie en cv naar info@jad.nl. Schroom ook niet om bij vragen contact met ons op te nemen. We maken je graag nog enthousiaster!

Tijdsplanning

Deadline solliciteren: 21 augustus
Beoordeling sollicitaties: 22 t/m 28 augustus
Gesprekken: 29 aug t/m 16 september
Start nieuwe bestuursleden: uiterlijk 1 oktober (indien mogelijk al eerder starten met overdracht)

 

Contact bij vragen:

Mail: info@jad.nl
Telefoon:
Rik van Laake (voorzitter): 06-21884122
Marjolijn Franssen (secretaris): 06-39333909
Functieprofielen

Voorzitter

Ben jij de kartrekker die koers houdt? Die het gezicht naar buiten is voor de JAD en tegelijkertijd zorgt dat ook intern alles soepeltjes loopt? De voorzitter van het bestuur zorgt voor de samenhang van het bestuur en haar commissies, houdt de mijlpalen in het oog en is aanspreekpunt voor de partners van de organisatie. Je houdt korte  lijntjes zowel binnen als buiten de organisatie. Je kijkt steeds vooruit en bent eindverantwoordelijke om de JAD ‘23 tot een geslaagd evenement te maken.

Secretaris

Ben jij van de structuur en van de details? Goed met de planning en goed in het signaleren van knelpunten in de planning of het proces? De secretaris van het bestuur heeft overzicht op, en doet verslaglegging van de organisatie. Je bereidt vergaderingen voor, houdt de tijdsplanning in de gaten en bent het eerste aanspreekpunt in de organisatie. Je hebt een agenderende en signalerende functie  in de organisatie en bent de rechterhand van de voorzitter.

Penningmeester 

Neem jij graag grote verantwoordelijkheid? Zorg jij voor een sluitende begroting en zorg je ervoor dat jouw collega’s binnen die begroting blijven? Ben je niet bang voor het werken met grote bedragen? Heb je daarnaast interesse in sponsor- en fondsenwerving? Dan is de functie van penningmeester iets voor jou! Jij bent de sleutel tot een succesvolle en financieel sluitende organisatie. Alleen dan wordt de JAD 2021 een groot succes!

 

Bestuurslid communicatie

Is communicatie helemaal jouw ding en wil jij graag samen met jouw commissie de JAD een gezicht geven? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken voor onze bestuursfunctie communicatie! Samen met 3 commissieleden ben jij verantwoordelijk voor het stukje communicatie binnen de JAD. Hierbij kan je denken aan het actief houden van de social mediakanalen, het in goede banen leiden van de kaartverkoop, meedenken in de vormgeving zoals huisstijl en uitstraling en nog veel meer. Samen maken wij de JAD 2021 tot een groot succes!

Bestuurslid logistiek
Houd jij van aanpakken? En houd je ervan om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes loopt? Besef jij dat een groot congres valt of staat bij een soepel lopende dag, toplocaties en goed geregelde faciliteiten? Dan is bestuurslid logistiek echt iets voor jou! Samen met de logistiek commissie zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt tijdens de JAD!

Bestuurslid programma

Ben jij die creatieveling die vernieuwende en inspirerende ideeën heeft? Heb je het organiserende vermogen om ideeën samen met je commissie om te zetten in een concreet programma? Als bestuurslid Programma trek je de Programmacommissie (3/4 personen) en ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma van de dag, de plenaire sprekers en workshopgevers. Je buigt je over het thema van de dag en vult samen met je commissie de dag met inspirerende sprekers en enthousiaste workshopgevers.