Locatie

Stichtse Vecht it is!

Yes! We hebben weer een toplocatie gevonden voor de JAD van 2018. Deze editie zijn we te gast bij de gemeente Stichtse Vecht. We mogen wel stellen dat Stichtse Vecht het imago van ‘de ambtenaar’ ten goede komt. Bij deze gemeente barst het namelijk van de twintig- en dertigers. Een goede inspiratiebron voor ons als jonge ambtenaren. Wat een eer dat wij hier te gast mogen zijn.

 

Jonge gemeente én jonge ambtenaren

Deze relatief nieuwe gemeente ligt in de provincie Utrecht. In 2011 is Stichtse Vecht ontstaan door het samenvoegen van drie gemeenten, namelijk: Breukelen, Loenen en Maarsen. Deze gemeente is onderverdeeld in twaalf kernen – wat erg toepasselijk is aangezien dit de 12e editie van JAD is smile . Bekijk hier het filmpje over de gastgemeente van dit jaar! Wil je meer informatie over de gemeente Stichtse Vecht? Klik hier om naar de website van Stichtse Vecht te gaan.

 

Elegantie en natuur bij Nyenrode Business Universiteit

Wij ontvangen je graag op 3 mei 2018 op het prachtige terrein van Nyenrode Business Universiteit. Zij hebben hun nostalgische en bosrijke locatie ter beschikking gesteld voor onze JAD. Op Nyenrode leer je onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat je de theorie ook succesvol in de praktijk kan brengen. Mooie elementen die ook voor ons als jonge ambtenaren een grote rol spelen. Tijdens de JAD van 2018 ga je ook die kwaliteiten ontwikkelen. Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan dit filmpje en proef alvast een beetje van de sfeer. 

 

 

 

Zien we jou ook op 3 mei?