Bekendmaking thema JAD17 tijdens JAVHJ verkiezing! 07/12/16

Bekendmaking thema JAD17 tijdens JAVHJ verkiezing!

Het thema voor de JAD17 wordt tijdens de Jonge Ambtenaar van het Jaar (JAVHJ) verkiezing, op 19 januari, officieel bekend gemaakt. Tijdens de JAVHJ verkiezing strijden Hans Hindriks, Teun Meulepas, Karen van Ruiten en Eveline Zeeman om de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017. Ze werden geselecteerd uit meer dan 50 nominaties uit alle overheidslagen. De winnaar staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Een zeer gerenommeerde vakjury bepaalt wie de eervolle titel ontvangt en hij of zij krijgt een prachtig kunstwerk én een fantastische ervaringsprijs. Daarnaast is er een publieksprijs waarvoor het publiek kan stemmen.

FUTUR organiseert deze verkiezing elk jaar. Dit jaar is het thema ‘over grenzen’, omdat overheden steeds meer samenwerken met andere overheidsorganisaties, maatschappelijke partners en inwoners. Er ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden waarvan jonge ambtenaren slim gebruik kunnen maken. Het thema ‘Over grenzen’ gaat ook over de uitdaging van jonge ambtenaren om over de grenzen van hun eigen rol te kijken; hoe kan je echt het verschil maken?

Benieuwd wie er zal winnen en wat het thema voor de JAD17 wordt? Meld je via de site van FUTUR aan voor het verkiezingsfeest in de Winkel van Sinkel in Utrecht op 19 januari 2017 vanaf 19:30 uur! 

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

LAATSTE NIEUWSBRIEVEN