Ben je enthousiast en wil jij de JAD’18 helpen organiseren? 09/04/17

Dan zoeken wij jou!

Algemene informatie 
De Stichting Jonge Ambtenaren organiseert ieder voorjaar een inspirerende dag voor jonge ambtenaren van alle overheidsinstanties uit heel Nederland. De JAD biedt haar doelgroep de mogelijkheid om zichzelf uit te dagen, kennis te vergaren, ontwikkelingsvraagstukken te bespreken en hun netwerk te vergroten. Dit evenement is bovendien dé ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren! Ieder jaar vindt de Jonge Ambtenarendag (JAD) plaats in een andere stad, waarbij het thema verandert, maar de basis hetzelfde blijft. De organisatie van de JAD bestaat jaarlijks uit ruim 20 enthousiaste jonge ambtenaren. Voor de Jonge Ambtenarendag 2018 in Stichtse Vecht zijn we op zoek naar een enthousiast bestuur. 

Een bestuursfunctie is een fantastische ervaring waarin je veel leert en veel nieuwe mensen ontmoet. De tijdsbesteding wisselt per periode maar het kan intensief zijn naast je gewone werk. Je kan uitgaan van gemiddeld 4 à 10 uur per week.

Bestuurslid Communicatie
Als bestuurslid Communicatie trek je de Communicatiecommissie (4/5 personen) en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de huisstijl en de inhoud van alle externe communicatie. Denk daarbij aan onze website, foldermateriaal, nieuwsbrieven, posters en social media.

Bestuurslid Programma
Als bestuurslid Programma trek je de Programmacommissie (4/5 personen) en ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma van de dag, de plenaire sprekers en workshopgevers. Je buigt je over het thema van de dag en vult samen met je commissie de dag met inspirerende sprekers en enthousiaste workshopgevers.

Bestuurslid Logstiek
Het bestuurslid Logistiek buigt zich samen met de Logistiekcommissie (4/5 personen) over het vormgeven van de dag zelf, het regelen van alle locaties en benodigdheden om de dag tot een succes te maken. Op de dag zelf ben je de ‘chef’. Jij hebt het in je om het draaiboek uit te denken en op een succesvolle manier uit te voeren.

Secretaris
De secretaris van het bestuur heeft overzicht op en doet verslaglegging van de organisatie en heeft een agenderende en signalerende functie. Als secretaris bereid je bestuursvergaderingen voor, heb je oog voor actiepunten en ben je eerste aanspreekpunt van de organisatie.

Penningmeester
De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële administratie, planning en afwikkeling van de dag. Je stelt de begroting vast en zorgt ervoor dat ontwikkelingen gedurende het jaar hier op een verantwoorde manier in verwerkt worden. Daarnaast trekt de penningmeester samen met de voorzitter de sponsorwerving.

Je kunt je voor de functies aanmelden door voor zondag 7 mei  je korte motivatie en CV (of link naar je (up-to-date) LinkedIn-profiel) te mailen naar info@jad.nl.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

LAATSTE NIEUWSBRIEVEN