Ben jij de enthousiaste jonge ambtenaar die wij zoeken? 06/07/17

Lijkt het jou leuk om achter de schermen betrokken te zijn bij het organiseren van dé dag voor jonge ambtenaren uit heel Nederland? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken namelijk nog een aantal commissieleden. Stichting Jonge Ambtenaren organiseert ieder voorjaar een inspirerende dag voor jonge ambtenaren van alle overheidsinstanties uit heel Nederland. De JAD biedt haar doelgroep de mogelijkheid om zichzelf uit te dagen, kennis te vergaren, ontwikkelingsvraagstukken te bespreken en hun netwerk te vergroten. Dit evenement is bovendien dé ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren! Ieder jaar vindt de Jonge Ambtenarendag (JAD) plaats in een andere stad, waarbij het thema verandert, maar de basis hetzelfde blijft. De organisatie van de JAD bestaat jaarlijks uit ruim 20 enthousiaste jonge ambtenaren. Hieronder lees je wat elke commissie inhoudt en wat er van je verwacht wordt. Heb je nog aanvullende vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen! 

Logistiek
Bijvoorbeeld in de commissie Logistiek. Deze commissie is verantwoordelijk voor alles wat met de locaties, catering, aankleding en een soepel verloop van de JAD'18 te maken heeft. 

Het vraagt aan tijdsinzet gemiddeld een paar uur per week en we overleggen iedere 2 à 3 weken op dinsdagavond in Utrecht. Lijkt het jou leuk om een spannende, unieke en cruciale rol te spelen in de organisatie van de JAD'18? Neem dan contact met ons op! Dit kan via info@jad.nl.

Programma
De programmacommissie is verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van de dag, zoals het thema, de plenaire sprekers en workshops. Dit is voor jou de kans om een unieke ervaring op te doen en je talenten in te zetten! Doe mee en maak van de JAD volgend jaar een groot succes!

Voor de programmacommissie zijn we op zoek naar iemand met een creatieve geest die graag inhoudelijk betrokken is bij het voorbereiden van de JAD en een breed netwerk heeft. Je zult gemiddeld een paar uur per week hiermee bezig zijn. Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar info@jad.nl.

Communicatie
Als lid van de communicatiecommissie draag je bij aan de communicatie en alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan het bijhouden en vullen van de website, onze sociale media, verschillende advertenties om de komende editie in Stichtse Vecht te promoten, maar ook het meedenken over de invulling en vormgeving van het thema. Het leuke hieraan is dat je dit echt samen met je commissie doet en merkt dat je samen veel meer kunt dan alleen. Het streven is dan ook om iedere twee weken samen te komen op een locatie die voor alle commissieleden het gunstigst gelegen is.

Ben jij creatief van geest? Heb je een beeld van hoe we onze doelgroep het beste kunnen bereiken? Wil je hier een paar uur per week aan besteden? En, wil jij samen met een commissie gedreven mensen een superleuke ervaring opdoen? Laat dit dan weten via info@jad.nl.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

LAATSTE NIEUWSBRIEVEN