Gefeliciteerd Jelle!!! 25/01/18

Gefeliciteerd Jelle!!!

Gelukkig....de vier finalisten hebben zich niet laten afschrikken van de hevige storm van afgelopen donderdag. Zij, en 200 andere gasten, waren aanwezig voor de uitreiking van de prijs voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar! En de titel gaat naar.....Jelle van Haaster. 

 

JAVHJ

Donderdag 18 januari stond in het teken van dé jonge ambtenaar van Nederland die verandering durft te brengen. Dit event wordt jaarlijks georganiseerd door FUTUR. Deze dag werd muzikaal geopend in het poppodium Annabel in Rotterdam! Honderden aanmeldingen werden aan de hand van een selectiedag teruggebracht naar slechts vier finalisten. Zowel de vakjury als het publiek mocht een winnaar kiezen. De vakjury koos unaniem voor Jelle als grote winnaar. Jelle is werkzaam als promovendus researcher cyber bij het ministerie van Defensie.

 

Je wint niet zomaar

Op het podium barstte de strijd los voor deze felbegeerde titel. In een kort filmpje presenteerde de finalisten zichzelf. Op het podium werden nog kritische vragen gesteld aan de vier finalisten en werden enkele dilemma's voorgelegd. Complimenten aan alle deelnemers! Ze wisten zich goed staande te houden. Ook tijdens de speech die elke finalist mocht houden over hun droom voor Nederland waren krachtig. Toch vond de jury dat Jelle de titel van Jonge Ambtenaar van het Jaar verdient, omdat hij creatief, authentiek en origineel is. 

 

Publieksprijs

Ook het publiek mocht een winnaar kiezen. Dwight van van de Vijver (inspecteur en boegbeeld bij de Nationale Politie) kreeg de meeste stemmen van het publiek. 

 

 

Ook wij feliciteren beide heren met het behalen van deze prachtige titel! Heel veel succes met jullie verdere loopbaan. 

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

LAATSTE NIEUWSBRIEVEN