Inschrijfdatum bid is verlengd, je hebt tot 1 januari 2018! 27/10/17

Inschrijfdatum bid is verlengd, je hebt tot 1 januari 2018!

De Jonge Ambtenarendag (JAD) is hét landelijke evenement voor jonge ambtenaren en voor jou hét moment om jonge ambtenaren uit heel het land jouw gemeente te laten zien! Locaties als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Schiedam gingen je al voor. Het succes van de JAD heeft Den Haag zelfs drie keer verleid de JAD te organiseren (in 2007, 2008 en 2014). Met ruim 600 jonge ambtenaren was de eer vorig jaar aan Breda om de organisatie gedeeltelijk op zich te nemen. Ook voor komende editie zijn de voorbereidingen in gemeente Stichtse Vecht, met als hoofdlocatie Nyenrode Business Universiteit, in volle gang.


Wil jij in 2019 het stokje overnemen van Stichtse Vecht? Wil jij op 3 mei 2018 shinen op het podium tijdens de bekendmaking van de locatie van de JAD 2019? Wil jij samen met het JAD-bestuur een prachtige editie van dit evenement neerzetten in jouw gemeente of regio? Dan is dit jouw kans om een extra originele bid in te dienen.

Aan de hand van de ingediende ‘bidbook’ maakt het bestuur van de JAD ieder jaar weer een mooie gemeente of regio blij met de organisatie van deze dag. Een bidbook klinkt misschien ingewikkeld, maar de handleiding laat je zien hoe jij jouw gemeente of regio goed voor de dag kan laten komen. We zijn in jullie bid op zoek naar het onderscheidend vermogen van jullie gemeente/regio, een stukje financiële onderbouwing en thema- en locatiesuggesties. Laat zien waarom de JAD in 2019 juist naar jouw gemeente toe moet komen!

Wil jij de JAD’18 knallend afsluiten met de aankondiging dat jouw gemeente of regio de JAD 2019 voor haar rekening neemt? Wij zien jouw bidbook graag in onze mailbox verschijnen! Tot 1 januari 2018 heb je hiervoor de tijd!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lotte van den Elsen via voorzitter@jad.nl.  

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

LAATSTE NIEUWSBRIEVEN