WANTED: Penningmeester 22/06/17

Stichting Jonge Ambtenaren organiseert ieder voorjaar een inspirerende dag voor jonge ambtenaren van alle overheidsinstanties uit heel Nederland. De JAD biedt haar doelgroep de mogelijkheid om zichzelf uit te dagen, kennis te vergaren, ontwikkelingsvraagstukken te bespreken en hun netwerk te vergroten. Dit evenement is bovendien dé ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren! Ieder jaar vindt de Jonge Ambtenarendag (JAD) plaats in een andere stad, waarbij het thema verandert, maar de basis hetzelfde blijft. De organisatie van de JAD bestaat jaarlijks uit ruim 20 enthousiaste jonge ambtenaren. Voor de Jonge Ambtenarendag 2018 in Stichtse Vecht zijn we op zoek naar een enthousiaste penningmeester voor in het bestuur. 

Binnen het bestuur van Stichting Jonge Ambtenaren, heeft de penningmeester twee taken: enerzijds is de penningmeester verantwoordelijk voor de financiële administratie, planning en afwikkeling van de dag. Je stelt de begroting vast en zorgt ervoor dat ontwikkelingen gedurende het jaar hier op een verantwoorde manier in verwerkt worden. Anderzijds is de penningmeester, samen met de voorzitter, verantwoordelijk voor sponsorwerving.

Een bestuursfunctie is een fantastische ervaring waarin je veel leert en veel nieuwe mensen ontmoet. De tijdsbesteding wisselt per periode maar het kan intensief zijn naast je gewone werk. Je kan uitgaan van gemiddeld 4 à 10 uur per week. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@jad.nl

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

LAATSTE NIEUWSBRIEVEN