Onze partners

Partner worden van Stichting Jonge Ambtenaren?

Bij de organisatie van de Jonge Ambtenarendag zijn ieder jaar enthousiaste jonge ambtenaren vanuit verschillende overheden betrokken. Wij kunnen dit echter niet alleen en daarom werken we samen met verschillende partners (zowel vanuit de overheid als het bedrijfsleven). Gezamenlijk hebben we één doel om de JAD elk jaar weer tot een succes te maken! Op deze dag bieden wij jonge ambtenaren de mogelijkheid aan om zichzelf uit te dagen, kennis te vergaren, ontwikkelingsvraagstukken te bespreken en haar netwerk te vergroten. Dit evenement is bovendien dé ontmoetingsplek voor jonge ambtenaren!

Wat levert een partnerschap u op?

Partnerschap heet niet voor niets een partnerschap, hierin dragen wij ook bij aan de doelstellingen van onze partners. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Zichtbaarheid voor uw organisatie onder het bereik van de JAD
  • Versterking van imago door workshops aan te bieden tijdens de JAD
  • Promoties via een stand of met digitale banners tijdens de JAD

Partner worden?

Wilt u ook partner worden of op een andere manier bijdragen aan de Jonge Ambtenarendag? Neem contact op met ons bestuur! Wij gaan graag met u in gesprek om een op maat gemaakte samenwerking tot stand te brengen. Van een inhoudelijke tot financiële bijdrage: wat ons betreft is alles bespreekbaar.

Provincie Limburg

De Jonge Ambtenarendag vindt dit jaar plaats in de provincie Limburg en wordt tevens door de provincie gesubsidieerd.

Meer informatie

Gemeente Maastricht

De JAD mag dit jaar te gast zijn in de gemeente Maastricht.

Meer informatie

NCOD

NCOD ondersteunt de publieke sector op het gebied van advies, detachering en opleidingen.

Meer informatie

Koninklijke landmacht

De Koninklijke Landmacht is het onderdeel van Defensie dat zich op land inzet voor vrede en veiligheid. Zowel in Nederland als het buitenland worden we ingezet bij rampen, humanitaire hulp en gevechtsoperaties. En dat levert uitdagend werk op.

 

Meer informatie

WerkenbijdeEU

WerkenbijdeEU zorgt namens de Nederlandse overheid voor een goede instroom van Nederlanders bij instellingen van de Europese Unie.

WerkenbijdeEU is onderdeel van het bureau Nationaal Coördinator Internationale Functies (NCIF) en valt onder de Hoofddirectie Personeel en Organisatie (HDPO) van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wat doet WerkenbijdeEU voor jou?

  • We geven je informatie over sollicitatieprocedures bij de instellingen van de Europese Unie.
  • We adviseren, begeleiden en trainen je bij de voorbereiding op de selectieprocedure voor een vaste baan bij de EU (het concours).
  • We geven presentaties op carrière-evenementen.
  • We organiseren informatie- en netwerkbijeenkomsten over werken bij de EU.
  • We beantwoorden je vragen over werken bij de EU. Dit doen we met informatie op de website, maar ook via social media en e-mail.
Meer informatie

Binnenlands Bestuur

Binnenlands Bestuur is hét onafhankelijke journalistieke platform voor hoger opgeleide ambtenaren en bestuurders en brengt onafhankelijk nieuws, achtergronden en opinie over bestuur en beleid.

Naast een magazine, dat elke 14 dagen verschijnt en een website met het laatste nieuws en achtergrondinformatie, geeft Binnenlands Bestuur wekelijks negen nieuwsbrieven uit. Elk jaar in november komt ons jaarboek JONG & ambtenaar uit.

Neem nu een gratis abonnement op Binnenlands Bestuur magazine en ontvang ook kosteloos het jaarboek JONG & ambtenaar!

Meer informatie

A&O

Het werk bij de gemeente verandert, door digitalisering en door nieuwe wet- en regelgeving. Maar ook door hogere eisen van consumenten en burgers. Wat betekent dit voor jouw baan? Ben jij goed op de hoogte?

Meer informatie