Het programma

Tijdschema JAD 2021

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake

De burgemeester van Maastricht opent de JAD’21 vanuit Maastricht.

“Ik ben ontzettend trots dat Maastricht de gaststad is van de Jonge Ambtenarendag 2021. Het is een perfecte gelegenheid om onze veelzijdige stad te tonen aan zo veel jonge overheidsprofessionals. Ik weet zeker dat Maastricht de deelnemers zal verrassen en inspireren!”

Annemarie Penn-te Strake

Plenaire sprekers

Dagvoorzitter & interviewer college tours 

Marcel Bamberg

Mijn naam is Marcel. Dagvoorzitter, presentator en programmamaker, sinds 2013. Ik presenteer en interview voor live evenementen en voor camera. Deels werk in opdracht, bijvoorbeeld voor Eneco, NS en KWF. Deels werk ik aan eigen projecten. Op dit moment werk ik met mijn nieuwe bedrijf COOL STORY BRO. aan ideeën voor podcast- en videoseries.

In 2018 was ik één van de talenten van de zevende lichting van TV Academy, waar ik leerde om televisie en online content te maken. Ook was ik als ‘de helft’ van het duo Bamberg & Smit deelnemer aan het Leids Cabaret Festival. Het festival wonnen we toen niet, maar dat bleek achteraf een fout van de jury (de VAR bestond nog niet).

Marcel Bamberg

Openingsspreker

De Toekomst van Morgen!

Richard van Hooijdonk

Top Spreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Ruim 550.000 mensen bezochten zijn inspiratiesessies in binnen- en buitenland. Hij is tevens gastdocent bij meerdere universiteiten.

Richard van Hooijdonk

Afsluitende Spreker

Drie misvattingen over geluk

Thijs Lindhout

Wat zijn de drie grootste misvattingen omtrent geluk? Je kunt tegenwoordig Instagram niet openen, een magzine openslaan of de Xenos binnenlopen en je vindt wijze leuzen over geluk. We willen allemaal een gelukkig leven, maar wat is dit eigenlijk? En hoe combineren we dit met een druk werkleven? In deze keynote maakt Thijs een einde aan de fabels omtrent geluk. Je ontdekt praktische tips en tools om in je werk én privé-leven meer geluk te ervaren!

Thijs Lindhout

DJ

DJ Marvin

Marvin is sinds jongs af aan bezig met muziek. Deze dj zorgt ervoor dat een topavond/event gegarandeerd is. Marvin heeft jarenlange bewezen ervaring vanuit zijn optredens bij diverse grote festivals in Limburg. Daarnaast is hij frequent te gast bij diverse radioshows. Zelfs in coronatijd weet hij als geen ander hoe je digitaal de voetjes op de vloer zet en speelt hij in op de muzikale behoefte van zijn publiek. Dit mag je niet missen!